söndag 4 oktober 2015

Fenjas debut och comeback för mig!

Sensommaren och hösten har varit en intensiv period med mycket arbete och aktiviteter. Bloggen och hemsidan har inte riktigt hunnits med...

Sista helgen i augusti var det dags för första utställningen för mig på över fyra år! Det var också debut för  lilla Fenja och vi åkte till Vårgårda och egna klubbens Elfsborgskattens internationella utställning. Det var väldigt roligt att träffa många gamla vänner, och även göra nya bekantskaper. Helgen tillbringades mestadels i sekretariatet, en plats på utställningen där jag känner mig väldigt hemma sedan många år, om än något ringrostig i år!
Fenja trivdes bra på utställningen, både i buren, framme hos domarna och i rummet på vandrarhemmet. Hon var utan tvekan den kattunge i klassen som var coolast och mest avslappnad både i domarburen och vid bedömningen -det var bara lek och bus! Härligt att se och det bådar gott för framtida deltagande när hon fick en så positiv upplevelse första gången! Hon fick bra bedömningar båda dagarna, av Jörgen Billing på lördagen och framför allt av Raymond Saetre på söndagen. De var många riktigt fina små tjejer i klassen och placeringen blev inte så framskjuten -mindre viktigt enligt mig!
Fenja hos RaymondInga kommentarer:

Skicka en kommentar